Vores værelser | Aggersvold Gods Vores værelser | Aggersvold Gods

VÆRELSER

Vi har 100 værelser fordelt i Stalden, Porthuset og Ridesalen i forskellige prisklasser. Værelserne er alle store og rummelige og har plads til to personer. Vores værelser med hems har dog plads til 4 personer.

GODSVÆRELSE

Vores godsværelser er hyggelige og rummelige, placeret i Porthuset med udsigt mod gårdspladsen eller voldgravene. Alle værelser er indrettet i nordisk stil med sengeplads til to personer, ensuite badeværelse med brus, garderobeskab, skrivebord, wi-fi, sikkerhedsboks, siddearrangement samt elkedel til te/kaffe.

GODSVÆRELSE MED HEMS

Vores godsværelser med hems er indrettet på samme måde som de andre godsværelser med undtagelse af en trappestige i entréen op til en hems. Der er udsigt mod gårdspladsen. Alle værelser er indrettet i nordisk stil med sengeplads til to personer nede og to personer oppe på hemsen, ensuite badeværelse med brus, garderobeskab, skrivebord, wi-fi, sikkerhedsboks, siddearrangement samt elkedel til te/kaffe.

SUPERIOR VÆRELSE

Vores superior værelser er store og rummelige og ligger i Stalden og Ridesalen i både stueplan og 1. sal med udsigt til gårdsplads og natur. Alle superior værelser er indrettet i nordisk stil med sengeplads til to personer, TV, ensuite badeværelse med brus, garderobeskab, skrivebord, wi-fi, sikkerhedsboks, siddearrangement samt mini-køleskab og elkedel til te/kaffe.

JUNIOR SUITE

Vores junior suiter er de største blandt vores værelsestyper med ekstra god plads på badeværelset og i garderoben. Vores junior suiter ligger alle på 1. sal i Stalden med udsigt til to sider. Alle junior suiter er indrettet i nordisk stil med sengeplads til to personer, stort ensuite badeværelse med brus, TV, garderobeskab med ekstra god plads, skrivebord, wi-fi, sikkerhedsboks, siddearrangement samt mini-køleskab og elkedel til te/kaffe.

Ønsker du at booke et værelse?

Er I mere end 8 personer, bedes I sende en forespørgsel til events@aggersvoldgods.dk

FIND RUNDT

Når du ankommer til godset, skal du parkere din bil mellem Stakladen og gårdspladsen. Når du ankommer, skal du checke ind i receptionen, som du finder i den sydlige ende af Stalden, hvor du får din nøgle til værelset. Dit værelse vil enten være i Stalden, Ridesalen eller Porthuset. Ønsker du at gå en tur i området, er du velkommen til det. Vi har en dejlig park, hvor rådyrene græsser, og ænderne svømmer i søen. I vores urtehave dyrker vi forskellige krydderurter, frugt og grønt. Her er du også velkommen til at plukke friske æbler eller pærer fra vores frugttræer, hvis du besøger os på den tid af året. Den smukke Staklade og Kornmagasinet udlejes til arrangementer, ligesom også Rytterstuen, Orangeriet og Maskinhuset er til arrangementer. Hovedhuset er privat og lukket for gæster. Vi beder dig derfor respektere skiltning ved private områder. Og så er der naturligvis også skoven, som vi anbefaler dig at gå en tur i, mens du er her. Respektér gerne dyrene og hold dig på stierne, så vi ikke spolerer den smukke natur, som vi er så heldige at være omgivet af.