Information | Aggersvold Gods Information | Aggersvold Gods

INFORMATION

I nedenstående FAQ kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på +45 30 60 41 03 eller skrive til os på info@aggersvoldgods.dk.

Vi tilbyder overnatning i de perioder, hvor vi ikke kører arrangementer.

Ønsker du et ophold, kan du booke et værelse her.

Ønsker du at booke værelser til 8 personer eller flere? Kontakt os på events@aggersvoldgods.dk.

Check-ind: fra kl. 15:00 – 18:00
Check-ud: senest kl. 11:00

Check-ind og -ud foregår i receptionen i den sydlige ende af Stalden. Følg skiltene.

Rettidig afbestilling kan foretages senest 48 timer før check-in. Afbestilles reservationen senere end dette, vil der ikke være refundering af beløbet. Husk derfor venligst at afbestille i god tid.

For grupper over 8 personer er der andre gældende afbestillingsregler. Venligst kontakt os på events@aggersvoldgods.dk for mere information.

Har du booket dit ophold via en tredjepart (fx Booking.com), skal du være opmærksom på, at der kan være andre regler for afbestilling.

Betaling for dit ophold foretages i forbindelse med bookingprocessen via hjemmesiden (eller booking.com). Booker du via mail eller telefon, tager vi imod betaling via MobilePay eller bankoverførsel. Du vil i disse tilfælde modtage en bekræftelse med vores betingelser samt betalingsinstruktioner på mail.

Vi modtager de fleste almindelige betalingskort, herunder VISA og Mastercard.

Vi har i alt 100 værelser fordelt på kategorierne Godsværelse, Godsværelse med hems, Superior værelser samt Junior Suiter. Deriblandt har vi naturligvis en brudesuite og en håndfuld værelser, der udlejes ved særlige lejligheder.

Læs mere om vores værelser her

Vi har som udgangspunkt plads til to personer pr. værelse, men kan arrangere en ekstra opredning pr. værelse for et ekstra gebyr. Vores to godsværelser med hems har dog plads til fire personer i samme værelse.

Aggersvold er en større ejendom sammensat af flere bygninger med forskellige faciliteter.

Vores værelser er fordelt i tre bygninger, herunder Stalden, Ridesalen og Porthuset.

Vores lokaler til arrangementer, møder, m.m. finder du i Rytterstuen, Stakladen, Kornmagasinet, Orangeriet og Maskinhuset samt et enkelt lokale i Stalden. Hver bygning har deres eget unikke look og forskellige typer af lokaler, alt efter formål og størrelse på arrangementet.

Hovedhuset er privat og lukket for gæster. Vi beder alle vores gæster om at respektere steder, hvor der skiltes med privat grund.

Se et oversigtskort her

Parkeringspladserne på Aggersvold Gods er gratis at benytte som gæst.

Overhold venligst skiltning.

Morgenmaden består af morgenbrød med dertilhørende ost, smør og marmelade. Du vil også have mulighed for et blødkogt landæg samt te/kaffe og juice.

Der serveres morgenmad i tidsrummet 8:00 – 9:00 på hverdage og mellem 8:00 – 10:00 i weekenderne.

Morgenmaden er inkluderet i værelsesprisen.

Aggersvold Gods er handicapvenligt til visse formål. Alle værelser har senge i stueetage, og der kan arrangeres niveaufri adgang til alle værelser. Nøglekortlæsere mv. er placeret i en højde, som kan nås af kørestolsbrugere.

Vi har et enkelt værelse særligt tilegnet handicappede, med ekstra stort badeværelse og generelt god plads på værelset, fx til kørestolsbrugere.

Dog er en del af godset belagt med grus og/eller slotssten, og visse døre åbnes ikke automatisk.

Er der spørgsmål til handicapvenlige forhold, kontakt os venligst på info@aggersvoldgods.dk.

Busstop ‘Hørløkkevej (Tornbrinken)’ ligger lige rundt om hjørnet. Herfra kører bus til/fra Jyderup St., som kan nås med regionaltog. Find din rejseplan med det offentlige her

Skal du bruge en taxa under dit ophold, anbefaler vi at benytte Kalundborg Taxa på tlf. 59 51 51 51 eller Holbæk Taxa på tlf. 59 43 43 43.

Vi anbefaler bestemt, at I går en tur i den vidunderlige skov, mens I bor her.

Vi understreger, at man skal færdes med respekt for naturen og ikke mindst overholde de gældende regler for adgang til de danske skove.

Læs adgangsreglerne for skoven her

I korte træk, skal nedenstående overholdes:

  • Der er fri adgang til skoven fra kl. 6 morgen til solnedgang. Du må færdes til fods og på cykel på veje og stier i skoven.
  • Lad venligst dyrene være – de er ikke vant til mennesker på tæt hold.
  • Saml op efter dig, og tag skraldet med dig – ellers går det ud over vores dyr.
  • Du må gerne samle svampe, bær, kogler, nødder, grene, kviste, mos og lav, dog kun hvis du kan nå dem fra stier og veje. Du må ca. samle en posefuld – og kun til egen brug og på eget ansvar.
  • Du må ikke skære og klippe i træerne.
  • Der må ikke tændes bål eller grilles i skoven.
  • Det er ikke tilladt at overnatte i skoven uden tilladelse.
  • Cykler du i skoven, beder vi dig om at tage hensyn til forbipasserende og ikke mindst dyrene.
  • Mountainbiking er ikke tilladt.

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på Aggersvold Gods.

Børn er mere end velkomne her på Aggersvold Gods.

Der er højstol tilgængelig ved morgenmaden.

Al rygning skal foregå udendørs. Vi beder alle rygere om at respektere naturen og ikke henkaste deres cigaretter i naturen.

Aktiveres røgmelderen på værelserne grundet rygning indendørs, vil det medføre en afgift på 8.750 kr.

Vi har gratis wi-fi i alle bygninger her på godset.