Teambuilding

TEAMBUILDING

Al den plads, I har brug for

UNIKKE TEAMOPLEVELSER

Går du og overvejer at afholde en teamdag for dine medarbejdere? Aggersvold Gods er oplagt til teambuilding formål, da der er så meget plads. Vi kan arrangere mange forskellige teambuildinggøvelser med fokus på samarbejde, kommunikation, udvikling, fællesskab og ikke mindst unikke oplevelser for dig og dine medarbejdere/kollegaer. En teamdag på Aggersvold Gods vil være det perfekte afbræk i en travl hverdag! Her på godset skræddersyer vi jeres teambuildingdag - præcis som I ønsker den. Kun fantasien sætter grænser. Efter endt teambuilding arrangerer vi gerne cocktails, middag eller hvad I måtte ønske af stemning efter en energifyldt dag.

Vi kan tilbyde:

Vi har de perfekte rammer til:

Lad os komme med et tilbud til jeres teamdag!

Fortæl os om jeres kommende arrangement og de ønsker, I har – så hjælper vi jer på vej. Vi har mange års erfaring med planlægning af skræddersyede arrangementer.

LAD DET BEDSTE TEAM VINDE!

På Aggersvold Gods skræddersyer vi teambuilding for dig og dine medarbejdere - ligesom I gerne vil have det. Her kan vi arrangere en masse forskellige aktiviteter for jer. Både dem der sætter fokus på samarbejdet mellem kollegaer, kvalitetstid med kollegaer og det sjove afbræk i dagligdagen - kun fantasien sætter grænser. Vi kan arrangere vildmarksoplevelser i vores skov eller madlavning under åben himmel, cykel eller vandreture, øksekast, lerdueskydning, mega puslespil, walk & talks, samarbejds- og kommunikationsøvelser og meget mere. Vi kan endvidere også arrangere vin-, eller ginsmagning efter endt teamdag. Kontakt os med jeres ønsker og lad os inspirere jer til en skræddersyet teamdag!

FORPLEJNING TIL JERES TEAMDAG

Et vigtigt punkt på sådan en teamdag er naturligvis maden. Vi kan tilbyde gastronomi fra alle slags køkkener - til jeres frokost og middag efter endt teamdag. Vi har håndplukket nogle af de bedste leverandører til at stå for vores mad. De kredser alle om gastronomien og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores leverandører har højtuddannede kokke bl.a. fra nogle af de bedste danske restauranter ­– alle stærke på forskellige køkkener. Det betyder, at I kan vælge lige det I ønsker. Om det så er det nordiske køkken, det franske, det innovative – eller måske det helt traditionelle danske køkken med et tvist. Skal I bruge en bartender, der mikser jeres cocktails, en pølsevogn til natmaden eller en grillmester, ja så skaffer vi selvfølgelig også det - eller skal I selv være med til at lave maden? Alt er muligt.

VÅGN VELUDHVILET OP

Her på Aggersvold Gods tilbyder vi naturligvis overnatning for jer, så I er klar til en ny, god start på dagen. På godset har vi plads til 200 overnattende gæster. Vi har endvidere også mulighed for at opsætte glampingtelte til flere overnattende gæster eller henvise til andre omkringliggende godser eller hoteller. Alle vores værelser har klædeskab, bord og stole, kaffe/te-sæt, sikkerhedsboks, mini-køleskab samt badeværelse med brus, hårtørrer og toiletartikler. Visse værelser har også TV. Vi sørger naturligvis for en lækker morgenmad dagen efter.

Vores lokaler

Godset er stort og består af en del bygninger, der hver rummer forskellige egenskaber tilegnet alle mulige formål.
Uanset hvad dit næste arrangement skal indeholde, finder vi det helt rette sted til jeres formål.

Her er et udpluk af vores mest populære lokaler, som alle er helt unikke.

Stakladen

350 personer

Stakladen er en moderne multisal, der står snorlige – i højeste kvalitet. Opført i 1869 og i 2012 renoveret ned til mindste detalje med respekt for det kulturhistoriske udtryk. Akustikken er fantastisk, og rummet er så ubeskriveligt smukt, at enhver gæst bliver imponeret.

Rytterstuen

40 personer

Rytterstuen er en hyggelig jagtstue med udgang til terrasse og skøn natur. Rytterstuen har køkken i den ene ende af lokalet og pejs indlejret i den ene væg. Der er mulighed for at benytte flere mindre mødelokaler i samme bygning.

Saddelrummet

16 personer

Saddelrummet er et eksklusivt møderum med udsigt til gårdspladsen. Mødelokalet har tekøkken og toilet samt udgang til to sider.

Saddelrummet er beliggende i Stalden, som er ombygget til værelser. Oprindeligt blev dette rum brugt til opbevaring af sadler, dengang bygningen fungerede som hestestald.

Loftet

40 personer

Loftet er et mere privat og eksklusivt lokale beliggende på 1. salen i den smukke Staklade. Her er god akustik, og lokalet er oplagt til mindre netværksformål eller som lokation til seminarer eller lignende.

Lokalet er som beskrevet en del af Stakladen. Det betyder, at der også er udsigt ud over den smukke lade.

Juels Stue

35 personer

Juels Stue er et hyggeligt møderum beliggende på 1. salen over Kornmagasinet i Stakladen. Her er god akustik og ro med udsigt til det smukke Hovedhus. Møderummet har også omklædningsfaciliteter.

Juels Stue er opkaldt efter tidligere godsejer Peder Juel, som var kong Christian VI’s nærmeste og fornemste rådgiver uden for rigsråd.

Orangeriet

50 personer

Ved Orangeriet finder du disse charmerende udendørs faciliteter med terrasse og udsigt til skov og park. Orangeriet bruges ofte til velkomstdrinks eller fyraftensdrinks efter en længere mødedag.

Tidligere godsejer Johan Schrøder opførte Orangeriet på opfordring fra Dronning Margrethe II, da hun var på visit på godset.

Kornmagasinet

350 personer

Kornmagasinet er endnu en af vores multisale, beliggende i den anden ende af Stakladen med eget indgangsparti. Her er et råt lokale med betongulve og flotte spær. Kornmagasinet er populært blandt vores gæster – særligt til teambuilding.

Lokalet blev i sin tid brugt til opbevaring af hestevogne og korn til kvæg.

Timms Kontor

8 personer

Timms Kontor er et mindre mødelokale beliggende i samme bygning som vores Rytterstue. Timms Kontor er et hyggeligt, lyst lokale med en sofagruppe, hvor der er plads til at slå sig tilbage og sparre med sine kollegaer. 

Lokalet er opkaldt efter tidligere godsejer, S. A. Timm, der selv var arkitekt ved bygningernes opførelse.

KONTAKT OS

Ønsker du at forespørge på en teamdag for dig og dine medarbejdere/kollegaer, så brug nedenstående kontaktformular, send din mail til events@aggersvoldgods.dk eller kontakt os på telefon +45 30 60 41 08.