Mødelokaler & konferencelokaler på Sjælland | Klik og se mere her Mødelokaler & konferencelokaler på Sjælland | Klik og se mere her

MØDER & KONFERENCER

Skræddersyede arrangementer

DIT NÆSTE ARRANGEMENT HER?

Lad vores idylliske og historiske omgivelser danne rammen for jeres næste firmaarrangement, konference eller event. Her er I omgivet af landlig idyl og ro - langt fra byens larm. Vi skræddersyer alt efter jeres behov - om det så er en konference, firmafest, møder eller noget helt fjerde. Vi har et udvalg af forskellige typer lokaler, lige fra mindre grupperum til større selskaber. Vi har derudover mulighed for at arrangere events i telte på udendørs arealer. Der er også rig mulighed for at benytte vores skov til alt lige fra 'walk & talks' til vandreture, vildmarksoplevelser eller madlavning i skoven. Vi har håndplukket nogle af de bedste leverandører, som leverer mad og drikke i høj kvalitet efter jeres ønske.

Vi kan tilbyde:

Vi har de perfekte rammer til:

Lad os komme med et tilbud!

Fortæl os om jeres kommende arrangement og de ønsker, I har – så hjælper vi jer på vej. Vi har mange års erfaring med planlægning af skræddersyede arrangementer.

Vores lokaler

Godset er stort og består af en del bygninger, der hver rummer forskellige egenskaber tilegnet alle mulige formål.
Uanset hvad dit næste arrangement skal indeholde, finder vi det helt rette sted til jeres formål.

Her er et udpluk af vores mest populære lokaler, som alle er helt unikke.

Stakladen

350 personer

Stakladen er en moderne multisal, der står snorlige – i højeste kvalitet. Opført i 1869 og i 2012 renoveret ned til mindste detalje med respekt for det kulturhistoriske udtryk. Akustikken er fantastisk, og rummet er så ubeskriveligt smukt, at enhver gæst bliver imponeret.

Rytterstuen

40 personer

Rytterstuen er en hyggelig jagtstue med udgang til terrasse og skøn natur. Rytterstuen har køkken i den ene ende af lokalet og pejs indlejret i den ene væg. Der er mulighed for at benytte flere mindre mødelokaler i samme bygning.

Saddelrummet

16 personer

Saddelrummet er et eksklusivt møderum med udsigt til gårdspladsen. Mødelokalet har tekøkken og toilet samt udgang til to sider.

Saddelrummet er beliggende i Stalden, som er ombygget til værelser. Oprindeligt blev dette rum brugt til opbevaring af sadler, dengang bygningen fungerede som hestestald.

Loftet

40 personer

Loftet er et mere privat og eksklusivt lokale beliggende på 1. salen i den smukke Staklade. Her er god akustik, og lokalet er oplagt til mindre netværksformål eller som lokation til seminarer eller lignende.

Lokalet er som beskrevet en del af Stakladen. Det betyder, at der også er udsigt ud over den smukke lade.

Juels Stue

35 personer

Juels Stue er et hyggeligt møderum beliggende på 1. salen over Kornmagasinet i Stakladen. Her er god akustik og ro med udsigt til det smukke Hovedhus. Møderummet har også omklædningsfaciliteter.

Juels Stue er opkaldt efter tidligere godsejer Peder Juel, som var kong Christian VI’s nærmeste og fornemste rådgiver uden for rigsråd.

Orangeriet

50 personer

Ved Orangeriet finder du disse charmerende udendørs faciliteter med terrasse og udsigt til skov og park. Orangeriet bruges ofte til velkomstdrinks eller fyraftensdrinks efter en længere mødedag.

Tidligere godsejer Johan Schrøder opførte Orangeriet på opfordring fra Dronning Margrethe II, da hun var på visit på godset.

Kornmagasinet

350 personer

Kornmagasinet er endnu en af vores multisale, beliggende for enden af Stakladen. Her får du et råt lokale med betongulve og flotte spær – og ikke mindst 14 meter til loftet og super akustik.

Lokalet blev i sin tid brugt til opbevaring af hestevogne, og det er uden tvivl endnu et imponerende venue til jeres arrangement.

Timms Kontor

8 personer

Timms Kontor er et mindre mødelokale beliggende i samme bygning som vores Rytterstue. Timms Kontor er et hyggeligt, lyst lokale med en sofagruppe, hvor der er plads til at slå sig tilbage og sparre med sine kollegaer. 

Lokalet er opkaldt efter tidligere godsejer, S. A. Timm, der selv var arkitekt ved bygningernes opførelse.

Villa 26

25 personer

Villa 26 er en villa med et større lokale i stueetagen samt tre grupperum på første sal. Villaen ligger ved vejen, tæt på Stakladen og Kornmagasinet.

Lokalet har en hyggelig og intim stemning, og er derfor de oplagte rammer til at fordybe sig i større eller mindre møder.

Maskinhuset

150 personer

Maskinhuset er et mellemstort lokale, som ligger mellem Rytterstuen og Stalden, og er dermed også tæt på Orangeriet og godset idylliske natur.

Maskinhusets stil udviser en respekt for dets historie og arkitektoniske oprindelse samtidig med at have et moderne og stilrent udtryk. I lokalet finder du også udstillede veteranbiler, som giver lokalet en helt unik stemning.

TEAMBUILDING

Aggersvold Gods er oplagt til teambuilding formål. Her er masser af plads at boltre jer på, og vi kan arrangere en masse forskellige aktiviteter for jer - kun fantasien sætter grænser. Vi kan f.eks. arrangere vildmarksoplevelser i vores skov eller madlavning under åben himmel, cykel eller vandreture, øksekast, spikeball, walk & talks og meget mere.

KONTAKT OS

Ønsker du at booke et arrangement eller blot forespørge på et, så brug nedenstående kontaktformular, send din mail til events@aggersvoldgods.dk eller ring på telefon +45 30 60 41 08.