Bryllup

BRYLLUP

Et minde for livet i uforglemmelige omgivelser

Vi skræddersyer jeres bryllup

Skal I giftes? Hold jeres bryllupsfest i de smukkeste omgivelser, og lad os hjælpe jer med at skræddersy jeres store dag, så den bliver ligesom I gerne vil have den. Alt lige fra jeres vielse, reception, blomster, mad og drikke til bryllupskage og musik. Lad vores idylliske og historiske omgivelser danne rammen for jeres store dag. På Aggersvold Gods er I omgivet af landlig, charmerende idyl i uforglemmelige omgivelser og tæt på naturen. Vi har et udvalg af forskellige typer lokaler - alt efter hvilken bryllupsfest I ønsker. Vi har plads fra 30 til 350 gæster. Vi har derudover også mulighed for teltopsætning. Vi har håndplukket nogle af de bedste leverandører til at levere en gastronomisk oplevelse til jeres bryllup. Og sammen med jer tilrettelægger vi menuen. Aggersvold Gods er det perfekte sted at fejre kærligheden!

Vi kan tilbyde:

Vi har de perfekte rammer til:

Skal vi skræddersy jeres bryllup?

Fortæl os om jeres ønsker til jeres bryllup – så hjælper vi jer på vej. Vi har mange års erfaring med planlægning af skræddersyede arrangementer – i alle størrelser.

Vores lokaler

Godset er stort og består af en del bygninger, der hver rummer forskellige egenskaber tilegnet alle mulige formål.
Uanset hvad dit næste arrangement skal indeholde, finder vi det helt rette sted til jeres formål.

Her er et udpluk af vores populære lokaler, som alle er helt unikke.

Stakladen

350 personer

Stakladen er en moderne multisal, der står snorlige – i højeste kvalitet. Opført i 1869 og i 2012 renoveret ned til mindste detalje med respekt for det kulturhistoriske udtryk. Akustikken er fantastisk, og rummet er så ubeskriveligt smukt, at enhver gæst bliver imponeret.

Rytterstuen

40 personer

Rytterstuen er en hyggelig jagtstue med udgang til terrasse og skøn natur. Lokalet er ideel til et mindre, intimt bryllup – eller til receptionen, hvor der kan serveres bobler og bryllupskage.

Det er muligt at opsætte et telt på terrassen, så lokalet kan rumme flere gæster. 

Kornmagasinet

350 personer

Kornmagasinet er endnu en af vores populære multisale, beliggende i modsatte ende af Stakladen med eget indgangsparti. Her får du et råt lokale med betongulve, flotte spær og imponerende loftslamper. Der er 14 meter til loftet og super akustik.

Lokalet blev i sin tid brugt til opbevaring af hestevogne og korn til kvæg.

Orangeriet

50 personer

Ved Orangeriet finder du disse charmerende udendørs faciliteter med terrasse og udsigt til skov og park. Orangeriet bruges ofte til bryllupsreception, hvor der kan serveres bobler og bryllupskage.

Tidligere godsejer Johan Schrøder opførte Orangeriet på opfordring fra Dronning Margrethe II, da hun var på visit på godset.

Maskinhuset

150 personer

Maskinhuset ligger mellem Rytterstuen og Stalden. Med en beliggenhed tæt på Orangeriet og godset idylliske natur, er det oplagt at kombinere brugen af disse lokaler.

Maskinhusets stil udviser en respekt for dets historie og arkitektoniske oprindelse samtidig med at have et moderne og stilrent udtryk. I lokalet finder du også udstillede veteranbiler, som giver lokalet en helt unik stemning.

Loftet

40 personer

Loftet er et mere eksklusivt lokale beliggende på 1. salen i den smukke Staklade.

Her er god akustik, og lokalet er oplagt til receptionen, hvor der kan serveres bobler og bryllupskage.

Lokalet er som beskrevet en del af Stakladen. Det betyder, at der også er udsigt ud over den smukke lade.

Sådan skræddersyer vi jeres bryllupsfest

Lyder Aggersvold Gods som en bryllupsdestination for jer? Allerførst skal I kontakte os for en uformel snak og en fremvisning af vores fantastiske gods. Sammen sætter vi rammerne for jeres bryllupsfest, så den bliver så personlig som muligt. Vi noterer os, hvad I drømmer om, og så sammensætter vi nogle forslag til, hvordan festen skal forløbe inden for jeres budget. Hos os er I med hele vejen, så I kan holde jeres bryllupsfest med den helt rigtige følelse i maven.

KONTAKT OS

Ønsker I at booke Aggersvold Gods til jeres bryllup eller blot forespørge, så brug nedenstående kontaktformular, send en mail til events@aggersvoldgods.dk eller ring på telefon +45 30 60 41 08.