Arrangementer

UFORGLEMMELIGE OMGIVELSER

Vi skræddersyer din næste fest

STEDET TIL DIN NÆSTE FEST

Hold jeres næste arrangement i vores Staklade eller et af vores andre lækre lokaler, omgivet af godsets landlige idyl og ro - langt fra byens larm. Her er naturen og de historiske omgivelser med til at skabe et unikt og hyggeligt arrangement. På Aggersvold Gods skræddersyer vi dit arrangement, om det så er dit drømmebryllup eller en hyggelig familiefest, fødselsdag eller konfirmation. Der er også rig mulighed for at benytte vores skov eller park. Og der er overnatningsmuligheder i vores 90 værelser.

Her kan du fejre hvad end du ønsker:

Vores lokaler

Godset er stort og består af en del bygninger, der hver rummer forskellige egenskaber tilegnet alle mulige formål.
Uanset hvad dit næste arrangement skal indeholde, finder vi det helt rette sted til jeres formål.

Her er et udpluk af vores populære lokaler, som alle er helt unikke.

Stakladen

350 personer

Stakladen er en moderne multisal, der står snorlige – i højeste kvalitet. Opført i 1869 og i 2012 renoveret ned til mindste detalje med respekt for det kulturhistoriske udtryk. Akustikken er fantastisk, og rummet er så ubeskriveligt smukt, at enhver gæst bliver imponeret.

Rytterstuen

40 personer

Rytterstuen er en hyggelig jagtstue med udgang til terrasse og skøn natur. Rytterstuen har køkken i den ene ende af lokalet og pejs indlejret i den ene væg. Der er mulighed for at benytte flere mindre lokaler i samme bygning.

Juels Stue

35 personer

Juels Stue er et hyggeligt lokale beliggende på 1. salen over Kornmagasinet i Stakladen. Her er god akustik og ro med udsigt til det smukke hovedhus på den anden side af gårdspladsen.

Juels Stue er opkaldt efter tidligere godsejer Peder Juel, som var kong Christian VI’s nærmeste og fornemste rådgiver uden for rigsråd.

Loftet

40 personer

Loftet er et mere eksklusivt lokale beliggende på 1. salen i den smukke Staklade. Her er god akustik og udsigt til Stakladens utrolige rumvidde og flotte spær fra gulv til loft.

Lokalet er populært til det lidt mindre middagsselskab eller som separat lokale til blot en del af aftenens program.

Kornmagasinet

350 personer

Kornmagasinet er endnu en af vores populære multisale, beliggende i modsatte ende af Stakladen med eget indgangsparti. Her får du et råt lokale med betongulve, flotte spær og imponerende loftslamper. Der er 14 meter til loftet og super akustik.

Lokalet blev i sin tid brugt til opbevaring af hestevogne og korn til kvæg.

Orangeriet

50 personer

Ved Orangeriet finder du disse charmerende udendørs faciliteter med terrasse og udsigt til skov og park. Orangeriet bruges ofte til velkomstdrinks eller som sted til en reception – i solskin naturligvis.

Tidligere godsejer Johan Schrøder opførte Orangeriet på opfordring fra Dronning Margrethe II, da hun var på visit på godset.

Maskinhuset

150 personer

Maskinhuset ligger mellem Rytterstuen og Stalden. Med en beliggenhed tæt på Orangeriet og godset idylliske natur, er det oplagt at kombinere brugen af disse lokaler.

Maskinhusets stil udviser en respekt for dets historie og arkitektoniske oprindelse samtidig med at have et moderne og stilrent udtryk. I lokalet finder du også udstillede veteranbiler, som giver lokalet en helt unik stemning.

SÅDAN SKRÆDDERSYER VI DIN FEST

Hvis du ønsker at holde en fest på Aggersvold Gods, skal du allerførst sende os en mail eller give os et kald. Vi har mange års erfaring inden for skræddersyede events - i alle størrelser. Sammen sætter vi rammerne for jeres fest. Vi noterer os, hvad I drømmer om, og så sammensætter vi nogle forslag til, hvordan festen skal forløbe inden for jeres budget. Vi kan kontaktes på +45 30 60 41 08 eller mail events@aggersvoldgods.dk.

KONTAKT OS

Vi har en event koordinator tilknyttet, som er klar til at imødekomme din forespørgsel. Så brug gerne nedenstående formular, send din mail til events@aggersvoldgods.dk eller ring på telefon +45 30 60 41 08.