Handelsbetingelser | Aggersvold Gods Handelsbetingelser | Aggersvold Gods

Ved betaling eller accept af event booking indgås der aftale med:

Aggersvold Hotel & Konference A/S
Tornbrinken 24, 4450 Jyderup

Konto oplysninger: 7134-0001055854
IBAN: DK7871340001055854
BIC/Swift: JYBADKKK
CVR: 39705273
EAN: 5797200119872

1. Betaling
Betaling sker via vores hjemmeside med betalingskort eller MobilePay – eller via bankoverførsel, såfremt du har booket et ophold eller arrangement via telefon eller mail. Booker du via andre hjemmesider, f.eks. via Booking.com, kan andre betalingssystemer være tilgængelige. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

2. Ændringer til din booking
Justering og annullering af din booking skal altid ske skriftligt pr. mail med henvisning til ordrebekræftelsen.

3. Fortrydelsesret
Iht. undtagelsen for hotelophold jf. gældende lovgivning kan køb ikke fortrydes.

4. Afbestilling
Der kan ske rettidig afbestilling på almindelige hotelophold senest kl. 00:00 to dage før ankomstdagen. Rettidig afbestilling er omkostningsfrit. Ved afbestilling senere end angivet – eller hvis gæsten ikke dukker op, opkræves det fulde ordrebeløb. Dette inkluderer almindelige, ophold på vores værelser. For gruppebookinger og ophold i forbindelse med større events er der andre gældende regler.

Obs! Det kan forekomme, at beløbet på din ordre reserveres på din konto inden ankomst. Såfremt du har afbestilt rettidigt, frigiver vi beløbet efterfølgende.

5. Mangler
Hvis du skulle opleve mangler under dit ophold, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt på info@aggersvoldgods.dk eller +45 30 60 41 03, så vi kan udbedre manglerne.

Da der er tale om en tjenesteydelse, har du som udgangspunkt ikke ret til to års reklamation. Du har derimod ret til at få udbedret mangler ved tjenesteydelsen, hvis de kan tillægges ydelsens beskaffenhed, medmindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

6. Erstatning
Du har som gæst/kunde pligt til at betale erstatning for eventuelle skader, som du/I eller jeres gæster (i forbindelse med afholdelse af event) forårsager på bygninger eller inventar på ejendommen.

7. Persondatapolitik
Når du benytter dig af vores tjenester og i den forbindelse indgår aftale med Aggersvold Hotel & Konference A/S, har vi brug for følgende oplysninger for at kunne levere ydelsen korrekt til dig:

Navn
Adresse
Tlf. nr.
Mailadresse
Eventuelle andre detaljer i forbindelse med dit ophold eller arrangement (opgivet frivilligt af dig selv)

Vi registrerer dine data hos Aggersvold Hotel & Konference A/S og opbevarer dem i 2 år, hvorefter oplysningerne slettes. Fakturaer og sikkerhedskopiering af fakturaer opbevares i henhold til danske skattemæssige krav i op til 5 år.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Læs mere under vores privatlivspolitik her.

Oplysninger afgivet til Aggersvold Hotel & Konference A/S videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

8. Indsigt og klager
Som registreret hos Aggersvold Hotel & Konference A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven.

Ønsker du indsigt i dine registrerede oplysninger, eller ønsker du at klage, beder vi dig skrive til os på info@aggersvoldgods.dk.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet eller Center for Klagesøgning.