Villa 26

VILLA 26

25 PERSONER

Vi oplever mange, der finder glæde i at have et helt hus for sig selv, hvor de kan opdele de deltagende i mindre grupper i løbet af dagen.

VILLA 26

Villa 26, som navnet antyder, er en villa, der er omdannet til et funktionelt og komfortabelt mødelokale. Stueetagen rummer et køkken-alrum, der fungerer som både mødelokale og loungeområde, hvilket skaber en afslappet og fleksibel atmosfære. Her finder du også et fuldt udstyret køkken med en kaffemaskine, ideelt til at opretholde energien gennem dagen. På første sal tilbyder Villa 26 tre separate grupperum, hver med kapacitet til 4-8 gæster. Disse grupperum gør villaen velegnet til mindre forsamlinger, der ønsker at have hele huset for sig selv og samtidig har behov for at kunne arbejde i mindre grupper under mødet. For dem, der ønsker en pause med frisk luft i løbet af dagen, er der adgang til en lille terrasse og have, som hører til villaen. Dette giver mulighed for at strække benene eller holde uformelle samtaler i rolige omgivelser.

BORDOPSTILLINGER

STÅENDE / SIDDENDE

25

KONTAKT OS

Ønsker du at booke et arrangement eller blot forespørge på et, så brug nedenstående kontaktformular, send din mail til events@aggersvoldgods.dk eller ring på telefon +45 30 60 41 08.