Maskinhuset

MASKINHUSET

150 PERSONER

Det rå gulv, de smukke hvælvede vinduer og den skønne akustik gør Maskinhuset til en af favoritterne blandt vores personale.

MASKINHUSET

Maskinhuset på Aggersvold Gods har en baggrund som opbevaringssted for traktorer og maskiner, der blev brugt i driften af godset. I 2023 blev bygningen istandsat og er nu et eftertragtet lokale blandt vores gæster. Med kapacitet til op til 150 personer kan Maskinhuset anvendes til mange forskellige typer arrangementer. Lokalet har en særlig atmosfære, der i høj grad er præget af de udstillede veteranbiler, som tilføjer en unik charme. De store vinduer og det rummelige indgangsparti sørger for et godt lysindfald og udsigt til både naturen og de omkringliggende bygninger på godset. Maskinhuset kombinerer historiske elementer med moderne bekvemmeligheder og tilbyder en fleksibel ramme for møder, konferencer, og andre begivenheder i en unik setting.

BORDOPSTILLINGER

STÅENDE

150

KONTAKT OS

Ønsker du at booke et arrangement eller blot forespørge på et, så brug nedenstående kontaktformular, send din mail til events@aggersvoldgods.dk eller ring på telefon +45 30 60 41 08.