Stakladen

STAKLADEN

350 PERSONER

Salen er helt unik. Det er en perfekt multisal til alle former for arrangementer – store som små. Vi har endnu ikke haft en gæst, der ikke blev overvældet af lokalets specielle atmosfære og de smukke spær.

STAKLADEN

Stakladen, en imponerende moderne multisal, er en af de mest markante bygninger på Aggersvold Gods. Med 14 meter til loftet og spær, der strækker sig fra gulv til loft, tilbyder lokalet enestående akustik og plads til op til 350 gæster. Denne rummelighed og den arkitektoniske kvalitet gør Stakladen ideel til større arrangementer. Bygget i 1869, var Stakladen oprindeligt den største af sin slags i Danmark, designet til at rumme hele gårdens høst og 300 køer. Under en omfattende renovering i 2012 blev den karakteristiske trækonstruktion bevaret, og lokalet blev opdelt i to dele (i dag Kornmagasinet og Stakladen) med et fuldt funktionelt køkken i midten. Den nye indretning inkluderer bambusgulve og nøje udtænkt belysning og akustik, som bidrager til den nuværende brugervenlighed. Stakladen kan yderligere opdeles i tre sektioner ved hjælp af smukke, hvide sejl, hvilket gør den yderst fleksibel til forskellige typer af arrangementer, inklusiv møder og konferencer. Besøgende i Stakladen får en oplevelse med hjem af en helt særlig ro, som rummet udstråler med dens store, nærmest majestætiske rumfang.

BORDOPSTILLINGER

STÅENDE

350

RUNDE BORDE

224

STOLERÆKKER

336

CABARET

196

AFLANGE BORDE

306

KONTAKT OS

Ønsker du at booke et arrangement eller blot forespørge på et, så brug nedenstående kontaktformular, send din mail til events@aggersvoldgods.dk eller ring på telefon +45 30 60 41 08.