Ophold

AGGERSVOLD GODS

Et idyllisk godsophold

ET IDYLLISK OPHOLD PÅ GODS

Et godsophold på Aggersvold i Jyderup på Sjælland trækker dig væk fra byens larm og giver dig en idyllisk oplevelse med afslappet stemning i rammer, der kombinerer områdets historie med smuk natur og moderne faciliteter. Oplev roen i den smukke skov, hvor der bl.a. lever rådyr, gæs og røde glenter. Nyd en kop kaffe i solen på den fælles terrasse, hvor du også kan udfordre dine medrejsende i havespil. Søger du et idyllisk godshophold i Danmark, er Aggersvold helt sikkert et besøg værd. Stemningen herude er afslappet, landlig og idyllisk. >> Book dit sommerophold her

Vi tilbyder

Book dit sommerophold nu!

OPLEVELSER

Rundt om godset er den dejligste skov, der lægger op til, at man går lange ture og oplever det skønne dyreliv. Du kan også udfordre familien i havespil - eller tage en køretur ud til en række seværdigheder i nærområdet. Gå f.eks. en tur rundt om Skarresø, besøg Dyrehøj Vingård eller tag på Museum Vestsjælland. Mulighederne er mange!

SPISESTEDER

Vi har ikke restaurant her på godset, men vi har grillfaciliteter, som du frit kan benytte. Hvis I ønsker at bestille takeaway, hjælper vi jer gerne med det. Se også vores anbefalinger til spisesteder i nærområdet - der er noget for enhver smag.

VORES MORGENMAD

Småt, men godt. Til morgenmad får du en enkel morgenmad bestående af morgenbrød med dertilhørende oste, smør og marmelade. Der er også mulighed for at få et blødkogt landæg samt kaffe/te og juice. Morgenmaden er altid inkluderet i prisen.