coronavirus | Aggersvold Gods coronavirus | Aggersvold Gods

CORONAVIRUS

Information vedr. vores håndtering af coronavirus (covid-19)

Vi følger myndighedernes retningslinjer, så du som gæst kan føle dig tryg i vores hænder.

Vi opfordrer alle gæster til at tage sine forbehold og respektere afstandtagen og bidrage til, at nedenstående retningslinjer overholdes.

Sådan passer vi på dig:

Vi holder afstand
Vi skal efter reglerne holde 2 meters afstand til hinanden. Vores faciliteter gør, at vi heldigvis nemt kan have god afstand til hinanden. Vi beder alle vores gæster om at respektere og efterleve reglerne om afstand

Rengøringsstandarder
Der er håndsprit tilgængelig for alle gæster i Rytterhuset, som er der, hvor gæster samles.

Vi sørger for rengøring ifølge myndighedernes anvisninger på både værelser og fællesarealer. Ud over den almindelige rengøring efter gæstens afrejse, sørger vi for regelmæssig desinfektion af udsatte overflader og kontaktflader såsom dørhåndtag, nøglekort, kortterminaler, m.m.

Morgenmad
Morgenmaden bliver serveret i Rytterstuen, hvor vi sørger for at efterleve myndighedernes retningslinjer løbende mht. afstand, afspritning, m.m. I perioder kan det være, at du vil få udleveret din morgenmad som portionsanrettet tallerkner. Du vil blive vejledt af personalet og med skiltning.

Personale
Alle medarbejdere har fået uddybende information om COVID-19 og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger. Har vi medarbejdere, der viser tegn på sygdom, sendes de hjem øjeblikkeligt, hvorefter situationen håndteres efter specifikke procedurer.

Ønsker du at ændre din booking grundet covid?
Vi henviser til vores almindelige afbestillingsregler, som du kan finde her.

Beskyt dig selv og andre
Vi beder alle om at respektere alvoren og beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

Host eller nys i dit ærme

Begræns fysisk kontakt

Vær opmærksom på rengøring

Ældre og kronisk syge – hold afstand og bed andre tage hensyn

Hvis du er syg eller har symptomer på corona, bør du isolere dig selv, indtil 48 timer efter symptomfrihed.

Skulle vi opleve eller få kendskab til et tilfælde af coronavirus på Aggersvold Gods, håndterer vi situationen efter specifikke procedurer og i samråd med sundhedsmyndighederne.

Har du spørgsmål vedrørende vores håndtering af coronavirus, beder vi dig skrive til os på mail info@aggersvoldgods.dk.